facebook tracking
Avdelning

Erfaren inom byggnadskonstruktion

Connect

Hos oss får du möjlighet att arbeta med projekt av varierande storlek och med olika material, i såväl nybyggnadsprojekt som i om- och tillbyggnadsprojekt. Uppdragen omfattar utredningar i tidiga skeden, upprättande av programhandlingar, systemhandlingar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Vi arbetar även med tillverkningsritningar för stål och prefab i TEKLA. Vi strävar efter att leverera lösningar i teknikens framkant.

Vi uppmuntrar och värdesätter engagemang, initiativförmåga, tekniskt kunnande och social kompetens. Hos BTB kan vi erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter då företaget har stark tillväxt. Vi satsar på att utveckla den enskilda individen och på den här avdelningen arbetar både nyexade och personer med mångårig erfarenhet tillsammans. Vi har en stark gemenskap och investerar mycket i vår personal både vad det gäller trivsel och utbildning.

.

130 medarbetare

Arbetsplats och kultur

Hos oss får du arbeta med både erfarna och nyexade men framförallt kunniga och drivna kollegor. Det är en hög trivsel på företaget där att vi hjälper varandra och har kul tillsammans. Vi investerar mycket i friskvård och gemensamma aktiviteter både stora som små. Vi satsar fortlöpande på utveckling och kvalitet för att hitta förbättringsområden. Det är en självklarhet för oss att använda de senaste programvarorna inom BIM, byggteknik och geoteknik.

Stadsgården 10
116 45 Stockholm Vägbeskrivning info@btb.se 010-161 10 00

Göteborg

Östra Hamngatan 26
411 09 Göteborg Vägbeskrivning info@btb.se 010-161 10 00

Jönköping

Östra Storgatan 33
553 21 Jönköping Vägbeskrivning info@btb.se 010-161 10 00

Uppsala

Vaksalagatan 12
753 20 Uppsala Vägbeskrivning info@btb.se 010-161 10 00

Jobbar du redan på Byggnadstekniska byrån?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@btb.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor