facebook tracking
Avdelning

Erfaren inom byggnadskonstruktion

Connect
Konstruktion

Hos oss får du möjlighet att arbeta med projekt av varierande storlek och med olika material, i såväl nybyggnadsprojekt som i om- och tillbyggnadsprojekt. Uppdragen omfattar utredningar i tidiga skeden, upprättande av programhandlingar, systemhandlingar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Vi arbetar även med tillverkningsritningar för stål och prefab i TEKLA. Vi strävar efter att leverera lösningar i teknikens framkant.

Vi uppmuntrar och värdesätter engagemang, initiativförmåga, tekniskt kunnande och social kompetens. Hos BTB kan vi erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter då företaget har stark tillväxt. Vi satsar på att utveckla den enskilda individen och på den här avdelningen arbetar både nyexade och personer med mångårig erfarenhet tillsammans. Vi har en stark gemenskap och investerar mycket i vår personal både vad det gäller trivsel och utbildning.

.

Arbetsplats och kultur

Hos oss får du arbeta med både erfarna och nyexade men framförallt kunniga och drivna kollegor. Det är en hög trivsel på företaget där att vi hjälper varandra och har kul tillsammans. Vi investerar mycket i friskvård och gemensamma aktiviteter både stora som små. Vi satsar fortlöpande på utveckling och kvalitet för att hitta förbättringsområden. Det är en självklarhet för oss att använda de senaste programvarorna inom BIM, byggteknik och geoteknik.

Jobbar du redan på Byggnadstekniska byrån?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@btb.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor